[layerslider id="3"]

Is uw klant op zoek naar de uitstraling van beton maar ook een verfijnde ambiance?

Betonstuc is momenteel een populaire wandafwerking. Wandafwerking met microcement is een prachtig alternatief voor Beton Cire, Beal mortex en tadelakt. Het bijzondere van microcement is dat wanden een levendige uitstraling krijgen door het handmatig aanbrengen van deze wandafwerking.

Iedere eerste woensdag van de maand geven wij een workshop! Schrijf je hier in

Werken met microcement

E

Decas werkt met basismateriaal en losse kleurpigmenten. Blijft er na een klus materiaal over dan kan dat voor een andere opdracht worden gebruikt.

E

Gemakkelijk te verwerken.

E

Goed recyclebaar.

 

E

Kan aangebracht worden over elke stabiele ondergrond.

E

Goed recyclebaar.

E

Een microcemententen wand is vakmanschap!

Decas levert microcement van topkwaliteit voor een uitstekende prijs. Benieuwd?

Microcement wanden aanbrengen

Als vakman kunt u verschillende aanbrengtechnieken toepassen en zo een grof, robuust oppervlak construeren of juist een hele strakke afwerking. Bent u benieuwd hoe een u wandafwerking met microcement kunt realiseren? Bekijk het filmpje over het aanbrengen van microcement.

De service van Decas

E

We kunnen materiaal leveren en daarnaast assisteren bij de verwerking.

E

Wij kunnen het hele project voor uw klant uitvoeren.

E

We leveren materialen.

Wandafwerking met microcement

Microcement is geschikt voor wanden van veel verschillende ruimtes. De afwerking met een watervaste stuclaag maakt dit betonstuc ook mogelijk in vochtige ruimtes zoals de badkamer. We hebben alle informatie over laagdiktes, droogtijden en gereedschappen voor microcement wandafwerking in een pdf-document gezet. Wilt u advies vragen? Onze vakmensen helpen u graag verder.

Wij hebben microcement op voorraad, dus we kunnen snel leveren. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk. Decas is de officiële importeur en leverancier van microcement van Topciment.

Voor welk project realiseert u een unieke wand met microcement?