[layerslider id="6"]

Wat is microcement

Microcement vloer- en wandafwerking wordt in Spanje al veel langer toegepast dan in Nederland. Het wordt niet gegoten, maar met de hand aangebracht. Hierdoor is elke vloer of wand uniek. Het handmatig uitsmeren levert bovendien structuur op, waardoor een vloer of wand van microcement er levendig uitziet. Het heeft een meer robuuste uitstraling dan kunststof vloeren, maar is minder grof dan beton.

Iedere eerste woensdag van de maand geven wij een workshop! Schrijf je hier in

Voordelen microcement

E
Gemakkelijk te verwerken
E
Voegloos: geen vieze voegen of vuilophoping
E
Beschikbaar in maar liefst 40 kleuren
E
Natuurlijk product, zonder gevaarlijke stoffen bij verwerking
E
Bestand tegen water en hitte
E
Geschikt voor iedere ruimte, binnen en buiten
E
Duurzaam en onderhoudsvrij

Vloer- en wandafwerking

De vele mogelijke toepassingen en beschikbare kleuren maken microcement een ideaal product voor een klein- of grootschalig project, van een woonhuis tot een winkelcentrum. Vloer- en wandafwerking met microcement is vakmanschap waarmee u uw klant zult verrassen.

Prachtig materiaal voor vakmanschap

Het aanbrengen van microcement is puur ambachtelijk werk. Als vakman kunt u verschillende aanbrengtechnieken toepassen en zo een grof en robuust oppervlak construeren of juist een hele strakke afwerking. Voor u als verwerker zijn de mogelijkheden eindeloos.

Overal toepasbaar

Microcement is een zeer flexibel product wat in elke ruimte, zowel binnen als buiten, toegepast kan worden. Het kan over elke stabiele ondergrond worden gelegd: beton, tegels, marmer, hout of MDF. Ook vloerverwarming is geen probleem. Een laagje microcement is 2 tot 3 mm dik, bij toepassing op de vloer is aanpassing van deuren dus vaak niet nodig. Door een watervaste stuclaag kan microcement ook worden aangebracht in badkamers, keukens en zelfs zwembaden.

Heeft u een vraag?

Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. Onze vakmensen informeren u graag.

[contact-form-7 id=”748″ title=”Contact 2″]